Mina sidor

Välkommen till Mina sidor!

Via Mina sidor kan du till exempel se dina hyresavier eller göra en serviceanmälan. Instruktioner för registrering på Mina sidor för lokalhyresgäster finner du här och för bostadshyresgäster här.

Här kan du också söka lediga bostäder och parkeringsplatser. Om du letar efter en lokal för din verksamhet så hittar du våra lediga lokaler här. Hoppas du hittar det du söker.

Vill du göra en serviceanmälan?

För att göra en serviceanmälan, det vill säga om det är något i fastigheten, lokalen eller bostaden som är fel eller i behov av service, ska du först logga in på Mina sidor - detta gäller oavsett om du hyr en bostad eller en lokal.

Söker du ett boende eller en p-plats?

Våra lediga bostäder hittar du här och våra lediga p-platser hittar du här. Om du vill söka en lägenhet eller p-plats ska du först registrera dig på Mina sidor där du hanterar dina ansökningar och eventuella erbjudanden. Om du tidigare har registrerat dig via vår gamla hemsida måste du skapa ett nytt konto här för att kunna söka någon av våra lediga bostäder.

Inbetalning av hyra

Vi erbjuder nu E-faktura och Kivra. Om du önskar få din hyresavi via E-faktura anmäler du själv om det via din internetbank. Om du har Kivra sedan tidigare kommer du få den till din digitala brevlåda. Hyresavierna distribueras via vår utskriftsleverantör Addoro.
Vi uppmanar er att betala in er hyra i god tid innan förfallodatum och tänk på att det tar några bankdagar innan pengarna når vårt konto. Vi skickar inte ut någon påminnelse om sen inbetalning av hyran. Har ni inte betalt hyran i tid går den direkt till Ropo Capital, vilket medför extrakostnader, dvs inkassokostnader och dröjsmålsränta. För att underlätta betalning av hyrorna kan ni ansöka om autogiro, så att pengarna automatiskt dras från ert konto i tid varje månad (förutsatt att det finns pengar på kontot). Blankett för ansökan finns att ladda ner här