Mina sidor

Välkommen till vår nya hemsida!

Via Mina sidor kan du till exempel se dina hyresavier eller göra en serviceanmälan. Här kan du också söka lediga bostäder och parkeringsplatser. Om du letar efter en lokal för din verksamhet så hittar du våra lediga lokaler här. Hoppas du hittar det du söker.

Vill du göra en serviceanmälan?

För att göra en serviceanmälan, det vill säga om det är något i fastigheten, lokalen eller bostaden som är fel eller i behov av service, ska du först logga in på Mina sidor - detta gäller oavsett om du hyr en bostad eller en lokal.

Söker du ett boende eller en p-plats?

Våra lediga bostäder och p-platser hittar du här. Om du vill söka en lägenhet eller p-plats ska du först registrera dig på Mina sidor där du hanterar dina ansökningar och eventuella erbjudanden. Om du tidigare har registrerat dig via vår gamla hemsida måste du skapa ett nytt konto här för att kunna söka någon av våra lediga bostäder.

Logga in

Användarnamn/Personnummer

Lösenord

Glömt ditt lösenord?
Registrera dig